La parròquia més petita, Canillo, viu una jornada electoral tranquil·la

www.andorradifusio.ad

Canillo ha guanyat gairebé 200 electors respecte fa quatre anys. En aquestes eleccions generals poden votar 1.199 persones. Al matí, la jornada ha estat completament tranquil·la, sense cues però amb un degoteig constant.

Jornada matinal tranquil·la a Canillo. A les 9 en punt ha entrat el primer votant, un dels interventors de la taula. Dels 1.199 electors que poden votar en aquesta parròquia, 318 han escollit fer-ho a la Batllia. La gent ha anat passant esglaonadament a dipositar el vot, sense cues ni aglomeracions. Per a alguns era la primera vegada.

També han votat els candidats de l'única candidatura territorial que es presenta en aquestes eleccions a Canillo, la de Demòcrates+I. Guillem Casal ho ha fet a primera hora acompanyat del seu fill i Jordi Jordana, a mig matí.

"Al final que hi hagi la màxima participació possible. Les dades del vot judicial també han crescut respecte a fa quatre anys, el vot per correu també. I creiem que la participació serà la mateixa que hi va haver fa quatre anys i això és el més important."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I

La subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, i el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, són altres personalitats canillenques que no han fallat a la cita de la democràcia.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Parròquies