PS+Agrupament Encampadà vol la gratuïtat del túnel d'Envalira per als habitants del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

La gratuïtat del túnel d'Envalira i un nou pla de rehabilitació per a les Bons han estat temes de campanya a la parròquia d'Encamp.

La llista territorial de la coalició socialdemòcrata s'ha reunit aquest diumenge amb veïns i comerciants del Pas de la Casa amb qui han parlat de les problemàtiques del poble. La suplent de PS+Agrupament Encampadà, Elisabet Pirot, ha afirmat que es comprometen a revisar el contracte del túnel d'Envalira i, si es pot, fer-lo gratuït. 

"Els habitants del Pas de la Casa tenen el mateix dret que els altres ciutadans d'altres parròquies. Perquè hem de pagar el túnel d'Envalira, encara que sigui al 50%? Almenys els residents del Pas de la Casa. No et puc dir la gratuïtat al 100% perquè no hem vist aquest contracte."
Elisabet Pirot, Candidata suplent PS+Agrupament Encampadà

Pirot destaca que si guanyen les eleccions estaran permanentment en contacte amb comerciants i veïns per conèixer de primera mà les necessitats de la localitat.

El nucli històric de les Bons és un dels baluards culturals d'Encamp. Per això, si entren els candidats demòcrates es comprometen a treballar per tirar endavant un nou pla de rehabilitació del conjunt de les Bons, entre Govern i comú, per facilitar el manteniment de les bordes. N'ha parlat la suplent de la llista de UP+Demòcrates i Independents, Esther París. 

"Un pla que potser s'hauria d'adaptar a les noves necessitats i a les noves maneres de construir i nous materials que hi pugui haver, també per una questio d'eficiencia energetica i normalitzar-lo."
Esther París, candidata suplent d'UP+Demòcrates i Independents

Les llistes territorials i nacional s'alineen per conservar els monuments i el patrimoni del país i conservar, així, la identitat de les arrels de muntanya. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

Parròquies