PS+Agrupment Encampadà vol millorar les concessions del transport públic i Demòcrates pretén que un pediatre que vagi al Pas

www.andorradifusio.ad

A Encamp, Demòcrates insistirà en trobar un pediatre que pugi al Pas de la Casa mentre que la coalició d'esquerres promet millorar les concessions del transport públic. 

Després dels episodis d'aglomeracions al transport públic i en hores punta en què molta gent s'ha quedat a la parada aquest hivern, Marta Pujol i Susagna Venable estan d'acord que cal incrementar les freqüències. També considera important la candidatura de PS+ Agrupament Encampadà la revisió dels contractes amb les concessionàries perquè creuen que el problema rau en els termes del contracte. 

"A l'hivern suposa un temps d'espera excessiu. Pensem que s'ha de negociar bé els contractes amb les companyies concessionàries per compensar-les bé i que el servei sigui més eficient."
Marta Pujol, candidata de PS+Agrupament Encampadà

Marta Pujol afegeix que es mantindrà la gratuïtat del transport públic per fomentar-ne l'ús.

Al Pas de la Casa, Units per al Progrés+Demòcrates i Independents promet que persistirà a buscar una solució per fer pujar un pediatre al centre d'atenció primària perquè són conscients que és un problema de difícil solució. Així ho explicava el candidat suplent Pere Marsenyach.

"El desplaçament és llarg, el transport és gratuït però baixar del Pas a Andorra és una hora, perds tot el matí. Intentarem amb el Col·legi de Metges, de pediatres a veure si podem posar un reforç almenys un o dos cops a la setmana."
Pere Marsenyach, candidat suplent d'UP+Demòcrates+I

Marsenyach afegeix que el Govern ha fet inversions al CAP, però si la llista entra al Consell es comprometen a treballar per eliminar aquest problema.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

Parròquies