PS SDP + lamenta la demagògia que ha emprat Demòcrates

www.andorradifusio.ad

Demòcrates+Acció han constatat que les principals preocupacions que els han fet arribar els ciutadans són sobre l'habitatge i el nivell de vida. Des de PS SDP + s'ha criticat de forma contundent el que consideren demagògia per part de Demòcrates. Concòrdia creu que s'ha de buscar un urbanisme més amable.

Trini Marín, candidata de Demòcrates+Acció, ha fet un balanç positiu d'aquests dies de campanya perquè han pogut conèixer de primera mà els problemes de la població. No hi ha hagut sorpreses i l'habitatge i l'elevat cost de la vida han estat les principals inquietuds. Marín ha afirmat que aquestes consultes els han servit per poder explicar les accions que han dut a terme per pal·liar aquests dos fenòmens i a poder ser revertir-los. Però també per explicar quines propostes, en aquest àmbit, volen realitzar si segueixen governant.

"Sobretot aquesta gent que fa molts anys que viu al país i que després de 30 o 40 anys han de deixar el seu pis perquè fan reformes....Això es fa difícil però ha estat la manera d'explicar com volem solventar això."
Trini Marín, candidata de Demòcrates+Acció

David Pérez, candidat de la llista territorial escaldenca de PS SDP +, ha criticat de forma contundent el que ha considerat demagògia per part de Demòcrates, motivada per la por. Ha assegurat que s'han fet promeses que no han complert com la d'instal·lar una unitat de radioteràpia a l'hospital per atendre els malalts de càncer. En aquest sentit ha dit que ha estat una manca de respecte per a Assandca. Pérez ha fet aquestes afirmacions en una trobada amb militants i simpatitzants de les dues formacions polítiques.

"El que a mi em preocupa és aquesta demagògia que estem notant perquè potser tenen por i es veuen a les portes que potser aquestes eleccions la balança pot anar a favor nostre i potser poden perdre les cadires."
David Pérez, candidat de PS SDP

Ramon Tena i Lara de Miguel, els candidats de Concòrdia a la territorial escaldenca, han volgut acabar la campanya a la vall del Madriu. Per dos motius. Perquè creuen que és un dels principals atractius del país i per reivindicar que l'urbanisme sigui més amable i respectuós amb l'entorn. Tena ha constatat que les torres del Clot d'Emprivat són el que no volen que proliferi.

"Que hi hagi canvis legislatures per tenir un urbanisme més amable i més respectuós amb l'espai públic i evitar el que ha passat a Escaldes amb les torres o el que està a punt de passar a Arinsal que és aquest urbanisme tan massificat."
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

Tena també ha reiterat la necessitat d'apostar per un comerç de proximitat que doni més vida a la parròquia i perquè es revitalitzi la part alta d'Escaldes-Engordany.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions  

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies