PS SDP + lamenta que l'estat de l'escola andorrana de Sant Julià pot arribar a ser perillós per als alumnes

www.andorradifusio.ad

L'escola andorrana ha centrat el debat de l'onzè dia de campanya a Sant Julià. La coalició vermella lamenta que l'estat del centre és deplorable i que pot ser fins i tot perillós per l'alumnat. Demòcrates i Liberals han parlat de convertir la parròquia en un referent del sector vinícola. 

El turisme de compres està perdent marge any rere any. És per això que cal trobar nous atractius que reforcin l'arribada de visitants. El vi en podria ser un que posés Sant Julià al centre del turisme nacional, segons Demòcrates i Liberals. I és que la parròquia té algunes explotacions vinícoles a les quals se les pot treure encara més partit. Fires especialitzades, activitats guiades i subvencions a agricultors i ramaders són algunes de les propostes per mantenir viu el sector. 

"Promoure i potenciar el consum de productes agrícoles de proximitat. Som conscients de l'actiu que tenim aquí a Sant Julià a nivell de l'agricultura i nosaltres treballarem en aquest sentit."
Joan Antoni León, candidat suplent de Demòcrates+Liberals+I

Moltes paraules i pocs fets. PS SDP + ha tornat a criticar la mínima aposta demòcrata per Sant Julià els últims anys. En aquest cas, en l'àmbit educatiu i és que lamenten que l'escola andorrana mai ha estat una prioritat per al ministeri. Asseguren que l'estat del centre és deplorable i que presenta unes deficiències que poden suposar, fins i tot, un perill per als nens. Diuen que si surten escollits, dibuixaran un pla de millora i modernització per a totes les escoles del país. 

"No només és que sigui un perill a nivell d'integritat per a tots els docents, alumnes i infants, sinó que és una conseqüència del que comentava abans, i és que no s'està fent cap tipus de seguiment."
Marc Ferré, candidat suplent de PS SDP +

Per últim, Concòrdia avui ha centrat el seu discurs en el teletreball. Creuen que és el model a seguir en el futur i que la pandèmia va servir per demostrar que pot arribar a ser efectiu. Aposten per implementar-ho tant en l'administració pública com en el sector privat. Asseguren que és la manera de treure cotxes de les carreteres a les hores punta. 

"Hem de tenir en compte que hi ha gent gran que el teletreball o la digitalització de l'administració no li convé i li agrada anar més en persona. És per això que en alguns departament el posarem i en altres serem més prudents."
Pol Bartolomé, candidat de Concòrdia+Desperta Laurèdia 

Estan oberts a fer abans de tot un estudi que determini el grau de productivitat que suposaria a gran escala. 

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Parròquies