PS SDP+ a la Massana aposten pel vial, CC+DA vol ampliar l'oferta educativa i Acció+Independents posen el focus en l'habitatge assequible

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos i Demòcrates aposten per ampliar l'oferta educativa i continuar treballant en l'emancipació de joves. D'altra banda Acció+Independents proposa convertir part dels edificis de Ribasol en habitatge social, i també a preu assequible. La coalició socialdemòcrata aposta per reprendre el projecte del vial a la Massana, com estava plantejat inicialment. 

La coalició socialdemòcrata ha posat el focus al vial de la Massana i asseguren que és urgent reprendre el projecte, com ja estava plantejat, després de molts anys. Les cues quilomètriques signifiquen al voltant de 40 minuts d’espera tant d’entrada com de sortida, i asseguren que amb aquest projecte es reduirien gairebé totalment. Des de la candidatura expliquen que és una qüestió de país i no només territorial. 

"És una qüestió de país, ens hem de posar tots d'acord a fer aquest nou vial. No podem esperar tant. Fa 12 anys que esperem, i l'actual Govern en funcions no ho ha fet. La gent ha d'entendre que necessita un canvi per fer les coses pendents que no s'han fet".
Francesc Lizama, candidat de PS SDP+

D'altra banda, Ciutadans Compromesos i Demòcrates consideren essencial potenciar l'educació en aspectes com el bon ús de les noves tecnologies, sobretot en un context on des de petits comencen a tenir-hi relació. També asseguren que s'ha de continuar creixent en oferta educativa com amb l'ampliació de la Universitat d'Andorra i els màsters oficials, que obren més portes als joves. I un altre punt important per a la candidatura és impulsar l'emancipació juvenil.

"Andorra és un cas d'èxit perquè s'estan implantant diverses universitats privades i també afavoreixen la creació de titulacions al país. Tenim el ferm convenciment que cal seguir impulsant amb  projecte com el dels pisos públics a preu assequible, que els joves es puguin emancipar."
Carles Naudi d'Areny-Plandolit, candidat de CC+Demòcrates 

Els candidats d'Acció+Independents proposen que un 20% dels edificis de Ribasol situats a Arinsal estigui destinat a habitatge social. També volen que la resta tinguin preus assequibles sobretot pensant en els joves i les famílies, que avui dia no es poden permetre ni llogar ni comprar un pis i asseguren que  això passa, perquè els preus actuals són insostenibles per a gran part de la població. 

"El preu que tenim ara mateix és un preu que no ens podem permetre. Almenys no tota la majoria de gent que viu al nostre país. Per tant, farem un estudi de mercat i després intentarem rebaixar al màxim possible aquests preus."
Laura Bragança, candidata suplent d'Acció+I

Proposen treballar per poder facilitar l'habitatge per a tothom.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Parròquies