Rosa Gili assisteix al míting de la llista territorial de Concòrdia d'Escaldes

www.andorradifusio.ad

Rosa Gili, la cònsol major escaldenca que va abandonar el PS, ha assistit al míting de la llista territorial de Concòrdia. 

Rosa Gili acompanyada de bona part de l'equip de govern comunal escaldenc, entre ells la consellera Cèlia Vendrell, han assistit a la reunió de poble de la llista territorial de Concòrdia. Més de 50 persones han pogut contemplar com els candidats donaven a conèixer les seves propostes polítiques. Entre aquestes, volen que el Govern desenvolupi un pla d'ajut al comerç de proximitat perquè pugui adaptar-se millor als nous tipus de consum i hàbits de la gent. Aquesta i altres iniciatives pretenen contribuir a assegurar la seva supervivència.

"I n'hi ha una que volem compartir amb vosaltres, que és la importància que té per a Concòrdia el comerç de barri. Per a nosaltres el comerç de barri no és només una activitat comercial sinó que és un punt de reunió de la gent del barri. Per això pensem que se li ha de donar més impuls".
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

Demòcrates + Acció pretén continuar amb la col·laboració entre Govern i comuns per rehabilitar els ponts històrics de la parròquia. La llista territorial ha fet èmfasi en el fet que constitueix una manera de revitalitzar indrets com el pont de la Tosca. La candidata suplent Mariona Cadena ha assegurat que d'aquesta manera es vol retre un cert homenatge a un lloc que ha estat tan important.

"Antigament els paraires se situaven al voltant d'aquest pont. Paraires i teixidors. Treballaven la llana. És a dir la riquesa que té l'aigua a Escaldes, si no hagués estat per ella, Escaldes no hauria existit."
Mariona Cadena, candidata suplent de Demòcrates+Acció

També consideren que embellint aquests ponts es millorarà l'atractiu per als turistes. Per exemple el pont de la Tosca és el punt d'inici de camins que van fins a la vall del Madriu.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies