En l'últim dia de campanya Acció i la coalició socialdemòcrata aprofiten per fer balanç i demanar el vot

www.andorradifusio.ad

En l'últim dia de campanya electoral els candidats d'Acció+Independents i la coalició socialdemòcrata han aprofitat per demanar el vot i acabar de convèncer els votants indecisos. Ciutadans Compromesos i Demòcrates ha posat l'èmfasi en la importància d'acollir esdeveniments esportius i culturals a la parròquia. 

En l'últim dia de campanya electoral els candidats d'Acció+Independents fan un bon balanç d'aquestes setmanes. Asseguren que els ha servit per apropar-se més a la gent i conèixer millor les seves inquietuds i neguits. Expliquen que la majoria passen per les grans problemàtiques com l'habitatge o el poder adquisitiu, i també que els massanencs el que volen és un canvi. Per això, des de la candidatura consideren que són l'única alternativa, també pensant en les eleccions comunals d'aquí a uns mesos. 

"Proposem que votin lliurement amb el cor, esperem als resultats i no ens avançem a esdeveniments. Desitjem sort a tots els candidats però especialment a Acció+I com l'alternativa real que és."
Josep Fusté, candidat d'Acció+I

La coalició socialdemòcrata ha posat sobre la taula un dels seus projectes més destacats del programa que és portar l'Arxiu Nacional a la Massana. Pensen que la instal·lació a Encamp no és encertada per la ubicació a prop del riu i els riscos d'inundació que comporta. I consideren que s'ha de protegir bé aquesta documentació històrica del país. També han aprofitat aquest últim dia de campanya per fer un balanç positiu i consideren que en l'àmbit parroquial encara no està decidit què passarà. 

"A nivell parroquial serà una batalla bastant renyida, per això us animem a tots a anar a votar i a confiar amb nosaltres si voleu el canvi de la majoria."
Miquel Moliné, candidat de PS SDP +

Per la seva banda, des de Ciutadans Compromesos i Demòcrates han aprofitat l'últim dia per visitar la casa pairal de la Massana on han explicat els punts principals del programa i després han escoltat les inquietuds dels padrins. El candidat Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha fet un balanç positiu de la campanya electoral assegurant que s'han apropat a moltíssims massanencs del primer dia a l'últim. De cara al resultat electoral, assegura que no s'atreveixen a fer pronòstics.

"Totes les nostres propostes han estat molt ben explicades, molt ben acollides. Hem fet la feina perquè el resultat sigui positiu. A partir d'aquí, el poble és sobirà i amb les paperetes decidiran que volen per la Massana i que volen per Andorra."

Carles Naudi d'Areny-Plandolit, candidat de CC+Demòcrates 

El que sí demana es que la gent surti a votar diumenge. 

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Parròquies