Units per al Progrés+Demòcrates+Independents s'imposa a Encamp amb el 53% dels vots

www.andorradifusio.ad

Units per al Progrés+Demòcrates+Independents guanya a Encamp amb 1.304 vots, el 53,07%. Els candidats Jordi Torres i Maria Martisella s'enduen els dos consellers de la parròquia. Per la seva banda, PS+Agrupament Encampadà obté el 46,93% de vots. 

La candidatura de Jordi Torres i Maria Martisella, Units per al Progrés+Demòcrates+Independents, repeteix victòria a Encamp amb 1.304 vots, que representen un 53,07%. A l'inici de l'escrutini ja es mostraven com a favorits.

"Penso que aquesta és una gran notícia de poder recuperar la majoria absoluta. Hem fet molt bona feina. Ho hem sabut explicar. Hem estat al costat de la gent. Hem estat al costat de les problemàtiques. Hem sabut arribar a l'elector i hem pogut guanyar. Estem molt satisfets i molt contents".
Jordi Torres, candidat electe d'Units per al Progrés+Demòcrates+Independents per Encamp

En les eleccions del 2019, el partit taronja va ser també la força més votada amb el 44,62%, gairebé nou punts menys que les eleccions d'aquest any. 

L'altra candidatura a Encamp, PS+Agrupament Encampadà, amb Marta Pujol i Susagna Venable, ha rebut 1.153 vots, el 46,93%, i ha quedat sis punts per sota del la coalició taronja.

"Ens hi hem trobat molt a gust. Penso que hem fet una bona campanya. Efectivament, potser han encadenat ells moltes eleccions com a guanyadors i ara és molt difícil fer capgirar aquesta tendència."
Marta Pujol, candidata de PS+Agrupament Encampadà

La participació a Encamp ha estat del 64,52%, un 1,36% menys que a les eleccions del 2019, quan la participació va ser del 65,93%. Aquest any han votat prop d'unes 2.800 persones dels 4.341 electors convocats. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Parròquies