UP+Demòcrates+I fa el ple a la Valireta i PS+Agrupament Encampadà opta per la gratuïtat de l'escola per afavorir la natalitat

www.andorradifusio.ad

Uns dos-cents assistents han omplert aquest dimecres la Valireta en la reunió de poble d'Units per al Progrés+Demòcrates i Independents en què els candidats han demanat que els votants els facin confiança. De la seva banda les esquerres han parlat de la gratuïtat dels primers anys d'escolarització.

Des del 2011 fins a dia d'avui la candidata de PS+Agrupament Encampadà Susagna Venable diu que ha baixat la natalitat a la meitat, raó per la qual volen donar incentius a aquelles parelles que els pugui frenar la qüestió econòmica. I opten perquè les famílies estalviïn durant els primers anys d'escolarització. 

"Que les famílies es plantegin tenir un fill. Per tant, amb aquestes mesures i amb la gratuïtat de l'escola pública de 0 a 3 anys intentem que aquestes famílies puguin formar la seva pròpia família."
Susagna Venable Candidata PS+Agrupament Encampadà

Altres mesures que proposen van en consonància amb ajudar amb les activitats extraescolars fins als 12 anys. Pel que fa a la formació professional, volen que les empreses d'Encamp acullin estudiants per donar continuïtat a la seva part lectiva.

Uns dos-cents assistents han omplert aquest dimecres la Valireta en la reunió de poble d'Units per al Progrés+Demòcrates i Independents en què els candidats han demanat que els votants els facin confiança. Per la seva banda, les esquerres han parlat de la gratuïtat dels primers anys d'escolarització.

Una Valireta plena de gom a gom aquest dimecres ha servit per tancat les reunions de poble demòcrates. Maria Martisella i Jordi Torres, acompanyats de part de la llista nacional, inclòs el cap de llista Xavier Espot, han desplegat el programa i han demanat el vot de reelecció al Consell General.

"Fa quatre anys el nostre eslògan era 'les persones compten' i vam demostrar que per nosaltres les persones eren molt importants i a dia d'avui el que els hi demanem és la confiança perquè saben que som persones de fiar i els demanem confiança a les properes eleccions del 2 d'abril."
Jordi Torres, candidat d'UP+Demòcrates+I

UP+Demòcrates+I diuen haver demostrat que la parròquia compta amb el trasllat de dos ministeris, la recuperació d'edificis històrics com Radio Andorra i esdeveniments com el Tour de França i l'Spartan Race

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

Parròquies