Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

Comparteix:

Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

T'apropem la tasca social que realitza des de fa 10 anys la Fundació Privada Tutelar a través d'una taula rodona amb representants de l'entitat i el documental "Treballant per un somriure", que recull els testimonis de primera mà d'alguns dels usuaris d'aquest servei, així com dels treballadors i voluntaris.

Dimarts 21 d'octubre a les 21.15h per ATV i andorradifusio.ad.

 

ÚLTIM PROGRAMA

Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

  • Documental: Treballant per un somriure

    Documental d'Hèctor Romance i Xavier Fajardo que recull els emotius testimonis de primera mà d'usuaris, treballadors i voluntaris de la Fundació Privada Tutelar. Actualment l'entitat atén prop d'una cinquantena de persones de diverses edats amb diferent grau de dependència en funció de les seves limitacions físiques o cognitives. Fa 10 anys que la fundació treballa pel respecte, la igualtat, la solidaritat i el dret a viure amb dignitat.

  • Programa Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

    Compartim una taula rodona amb el vicepresident de la Fundació Privada Tutelar, Xavier Espot, el president de l'entitat, Joan Carles Miñana, la secretària, Rosa Castellón, i el director del documental sobre la tasca de la fundació "Treballant per un somriure", Hèctor Romance. Ens expliquen l'àmbit d'actuació de l'entitat, com funciona i com va néixer per tenir cura de les persones que ho necessiten i que no tenen ningú que les pugui cuidar. Una tasca que, segons el ministre, "és una peça clau en el sistema de serveis socials i sociosanitaris del país".

     

Facebook

Twitter