ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Especial Cimera Iberoamericana 2020

Comparteix:

Especial Cimera Iberoamericana 2020

La tardor del 2020 Andorra acollirà la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern. Aquest mes de novembre del 2019 i com a trobada prèvia, els ministres d'Exteriors dels països participants a aquest fòrum polític d'alt nivell s'han donat cita a Soldeu. En aquest programa especial t'expliquem què suposa per a Andorra acollir la Cimera i quines oportunitats representa.

ÚLTIM PROGRAMA

Especial Cimera Iberoamericana Andorra 2020

  • Entrevista a la secretària general iberoamericana Rebeca Grynspan

    La secretària general iberoamericana Rebeca Grynspan explica com es desenvolupa l'organització i el treball immens darrera de la Cimera Iberoamericana. Amb ella també parlem de com poden afectar els conflictes en els països sudamericans i analitzem per què molta gent no creu en aquests grans organismes polítics, així com l'encaix d'Andorra en un territori de tanta magnitud.

  • Entrevista a la ministra d'Afers Exteriors Maria Ubach

    Conversem amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, sobre quines són les oportunitats que representa per al país acollir la Cimera Iberoamericana. La titular d'Exteriors també valora els programes de cooperació en què participa Andorra actualment.

  • Roda de premsa sobre la I Reunió de ministres d'Exteriors de la Comunitat Iberoamericana en el marc de la Cimera

    Tot i les diferències, els 22 estats que integren la Cimera Iberoamericana han reafirmat el seu compromís de seguir treballant en aquest espai. Prova d'això és la declaració consensuada amb una cinquantena de punts, que reforça l'espai iberoamericà. També s'ha començat a treballar un nou programa de prevenció de la violència de gènere. Amb tot, la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha qualificat la trobada d'exteriors d'"extremament reeixida".

Facebook

Twitter

3.238.7.202