Especials

Comparteix:

Especials

ÚLTIM PROGRAMA

Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

 • Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat: Primera part

  En aquesta primera part de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat comença la competició i els grups exposen els seus arguments a favor o en contra dels perills i els avantatges de la intel·ligència artificial. Sis centres educatius participen en aquesta competició d'oratòria, que aquest és el primer any que se celebra a l'hemicicle del Consell General. 

 • Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat: Segona part

  En aquesta segona part del debat, els alumnes continuen exposant els seus arguments a favor o en contra de la tecnologia de la intel·ligència artificial. El jurat està format per professionals de la Universitat d'Andorra, l'AQUA, el servei de Política Lingüística i representants del ministeri i la Sindicatura.

   

 • Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat: Tercera Part

  Comença la segona sessió de debats al Consell General. Aquest any, per primera vegada, el Centre de formació professional d'Aixovall hi participa.

 • Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat: Quarta part

  Aquesta és la última part de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Els estudiants finalitzen la ronda de presentacions i el jurat decideix el guanyador. El centre de formació professional d'Aixovall s'estrena a la lliga de debat de la Xarxa Vives. I ho fa amb el primer premi. L'equip guanyador participarà a la final de la Universitat Jaume I, a Castelló.