ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra obrirà el foc en 5 modalitats

 

Marcos Sanza serà aquesta nit el banderer de la delegació i demà buscarà la primera medalla als Jocs a la cursa dels 5.000 metres. El fondista del CAVA, que ja ha guanyat set medalles en quatre participacions als Jocs, tindrà com a gran rival el luxemburguès Pol Mellina. 
També en atletisme, Clàudia Guri competirà en el concurs de salt de llargada amb la quarta millor marca de les participants. Serà la primera de les tres proves que l'atleta de 20 anys disputarà a Reykjavík.
També lluitarà pel podi Miquel Vílchez en la prova de perxa, amb la tercera millor marca de la temporada entre els participants. 
Laia Isús, en els 800 metres, i Mikel de Sa, en l´hectòmetre, completaran la participació tricolor en la primera jornada a l´estadi. 

En natació obriran el foc els tres representants andorrans. Mònica Ramírez i Pol Arias disputaran els 200 metres esquena, mentre que Ramírez i Nàdia Tudó prendran part en els 100 metres lliures. Les classificatòries tindran lloc al matí i les finals, a la tarda.

Entre les opcions de medalla de la primera jornada, destaquen la tiradora de precisió Esther Barrugués, que buscarà repetir el podi de fa quatre anys en la modalitat de carabina de 10 metres, i la jove gimnasta de 15 anys Chloé Baltenneck, que es va quedar a les portes ara fa dos anys a Luxemburg. 

En vòlei platja, la parella formada per Geni da Silva i Xavi Folguera obrirà els Jocs amb el primer partit de la lligueta davant l´amfitriona, Islàndia. 

També s´estrenaran demà Kevin i David Esteve, Ramon Armengol i Maria Creus, en golf; Jean-Baptiste Poux, Laurent Recouderc i Judit Cartañà, als quadres individuals de tennis; i la parella formada per Patrick Rodríguez i Ferran Díaz, en la competició per equips de tennis taula.

Informa: Joan López

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies