Chloé Baltenneck arriba als Jocs amb confiança després del podi a França

Fa pocs dies Chloé Baltenneck va pujar al podi del Campionat de França B de gimnàstica artística amb un tercer lloc. Ara prepara la segona participació en els Jocs dels Petits Estats, de l´1 al 6 de juny a Islàndia, on tornarà a ser l´esportista més jove de la delegació andorrana.

Té només 15 anys, però ja en fa cinc que la Chloé va marxar a França per progressar com a gimnasta. La recompensa a molts sacrificis ha anat arribant a poc a poc i els últims dos anys ha pujat al podi del Nacional francès B.

La Chloé passa de dilluns a divendres a la localitat francesa de Pamiers, on s´entrena amb un club i segueix un programa d´esport-estudis. Els caps de setmana es retroba amb la família a Andorra.

D´aquí a pocs dies viatjarà a Islàndia per disputar els seus segons Jocs dels Petits Estats. Fa dos anys a Luxemburg es va quedar a un sol lloc de la medalla en barra i terra.

El proper curs la Chloé seguirà a Pamiers, però ja no estarà tan sola. Compartirà casa i família amb Joan Prat, un altre jove valor de la gimnàstica artística andorrana que segueix els seus passos.

Informa: Joan López Imatge: Josep M. Garcia

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies