Folguera i Bernal debuten en vòlei platja amb victòria contra Xipre (2-0)

www.andorradifusio.ad

En vòlei platja, Andorra ha debutat amb victòria contra Xipre per dos sets a zero. La parella formada per Xavi Folguera i Abel Bernal ha demostrat estar força ben acoblada, tot i el poc temps que ha tingut per preparar la cita.

Només han pogut entrenar junts unes poques setmanes, però Xavi Folguera i Abel Bernal han demostrat que poden ser una parella molt competitiva.

Els tricolors han superat Xipre per dos sets a zero, en un duel força més igualat del què podria indicar el marcador. El primer set ha caigut de la banda de Folguera i Bernal per 22 a 20. En el segon, el resultat ha estat 21 a 17.

Folguera assegura que han estat "seriosos" tot i que "falta polir detalls perquè en un dels primers sets anàvem guanyant de 4 o 5 punts i ens han atrapat". Destaca que "és important començar guanyant". 

Bernal explica que "venien amb sensacions bones i dolentes pels nervis de la competició i per no saber què et trobaràs". Finalment "ha sortit bé", afegeix posant en relleu que la parella ja havia jugat anteriorment amb bones sensacions.

Una victòria per guanyar confiança en un torneig que es preveu molt obert en la lluita per les medalles. Dimecres els espera el rival més difícil de la primera fase i finalista en els jocs anteriors a San Marino, la selecció de Liechtenstein.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: