ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nàdia Tudó i Mònica Ramírez sumen tres bronzes més al medaller andorrà

www.andorradifusio.ad

Més medalles per Andorra a Montenegro. Nàdia Tudó i Mònica Ramírez han sumat 3 bronzes en natació, en el segon dia de competició a Podgorica.

Tres medalles és el bagatge que s'endu l'equip de natació en el segon dia de competició a Podgorica. Nàdia Tudó ha aconseguit dos metalls de bronze i Mònica Ramírez, un.

La primera a sortir ha estat Nàdia Tudó en els 50 metres braça. La nedadora s'ha adjudicat el bronze i ha fet rècord d'Andorra. Tudó ha esmicolat la seva millor marca de 34 segons i 22 centèsimes i ha parat el cronòmetre en 33 segons i 94 centèsimes. Tudó també ha guanyat la medalla de bronze en els 200 braça, on també ha marcat rècord d'Andorra. "Anava a fer millor marca i el rècord d'Andorra. Al final he pogut fer el rècord d'Andorra i les dues medalles. Ha sigut una sorpresa i, evidentment, estic molt, molt contenta", assegurava feliç després de nedar.

La segona ha estat Mònica Ramírez en 100 metres esquena. Ramírez s'ha refet de les males sensacions d'ahir i després de completar un bon tram final s'ha penjat el bronze amb un temps de 1 minut 5 segons i 99 centèsimes. "No era l'objectiu principal, però sempre fa molta gràcia. Ha sigut una temporada molt díficil. Se'ns va cremar la piscina dels Serradells. La feina, el màster, entrenar... Combinar-ho tot és molt difícil i he arribat molt justa, però al final ha tingut recompensa i estic molt contenta", celebrava.

El darrer a sortir a la piscina ha estat Bernat Lomero. El nedador ha finalitzat la seva sèrie primer, però no ha pogut passar de la setena posició total. "Avui era, potser, la pitjor prova de les tres que nedo aquí. Tenia clar que la medalla era molt complicada però sí que tenia ganes de fer una bona marca. Per estar en fase de càrrega és la millor marca que he fet en els últims mesos, però encara estic lluny de la meva millor marca i espero a l'estiu acostar-m'hi més", avança Lomero.

Aquest dijous hi haurà la tercera i darrera jornada a Podgorica amb la disputa dels 50 metres papallona on participarà Bernat Lomero. Els 100 metres braça amb Nàdia Tudó i els 50 metres esquena amb Mònica Ramírez.

Informa-Imatges: Joel Romero

Comparteix:

3.236.117.38