ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Resum de notícies de l'any

Comparteix:

Resum de notícies de l'any

El 2021 ha estat el segon any en què la Covid-19 ha protagonitzat la majoria dels titulars. A diferència de l'anterior, l'activitat no s'ha aturat i damunt la taula han continuat temes com l'habitatge, el creixement de l'economia i el desenclavament del país. Tot plegat ho repassem en aquest programa especial.

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2021

  • 2021 un any de notícies

    La pandèmia de la Covid-19 ha tornat a ser protagonista aquest 2021, però no ha aturat l'activitat. Les vacunes i el passaport Covid han omplert desenes de titulars. Malgrat tot, el país continua en un procés de canvi promovent la inversió estrangera, desencallant projectes com l'heliport i l'aeroport, i amb un sector bancari que inicia el camí cap a la concentració. Amb l'activitat, però, tornen velles problemàtiques com la manca d'habitatge de lloguer assequible, la sostenibilitat de les pensions i el transport públic. La Cimera Iberoamericana i els Jocs de Tòquio han estat dos dels esdeveniments destacats en un any marcat també pel judici de BPA i per la unió de Canillo, la Massana i Crèdit Andorrà per a la gestió de Vallnord.

  • Resum de notícies de l'any 2021 de Ràdio Nacional

    En uns 60 minuts aproximadament donem un cop d'ull a tot allò que ha succeït al nostre voltant durant el 2021. Un any que ha estat marcat, altra vegada, per la pandèmia. De fet, acomiadàvem el 2021 en plena sisena onada en què el nombre de contagis han anat a l'alça tot i l'alt índex de vacunats. Malgrat això, el 2021 també ha estat marcat per la reforma ministerial, per la visita institucional dels Reis d'Espanya i per la preocupació candent del futur sistema de pensions que sense dubte tindrà continuïtat durant el 2022. Aquest és el resum de notícies que han realitzat els redactors de Ràdio Nacional.

Facebook

Twitter