ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra
Resum de notícies de l'any

Comparteix:

Resum de notícies de l'any

Aquest 2019 t’hem explicat tota l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2019

  • 365/2019 - Resum de notícies de l'any 2019

    El 2019 ha donat per molt. Aquest ha estat any electoral. Als comuns fa tot just uns dies i al Consell General a la primavera. Unes generals que deixen un Govern tricolor amb un pacte post electoral. També ens visitaven el copríncep francès i els ministres d'afers exteriors de la cimera iberoamericana, prèvia a la dels caps d'Estat i de Govern que ho faran el novembre del 2020. La natura també ha passat factura amb dues esllavissades que han afectat en major o menor mesura els accessos al país. I amb l'habitatge que continua sent un mal de cap. Tot plegat l'any en que Andorra ha estat per primer cop a la història seu d'unes finals de la Copa del Món d'esquí alpí.

  • Resum de notícies de l'any 2019 de Ràdio Nacional

    El 2019 ha estat un any molt intens. Políticament hem viscut dues conteses electorals: les generals a l'abril, i les comunals, al desembre. Aquest any també ha destacat per les reivindicacions de la societat, que ha sortit al carrer en diverses ocasions per reclamar els seus drets: habitatge, pensions, sous dignes i l'avortament. Aquest 2019 s'han produït dues esllavissades greus, una del costat francès, a l'RN22, i l'altra a la CG1. També ha estat l'any de la primera visita del Copríncep Macron i de les primeres finals de la Copa del Món d'esquí alpí.

Facebook

Twitter

35.153.39.7