ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Resum de notícies de l'any

Comparteix:

Resum de notícies de l'any

El 2020 ha estat l'any de la pandèmia, un any de traspàs quant al nombre de dies, però també pel que fa a les nostres vides i les estructures macrosocials mundials que sintetitzem en aquest programa especial.

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2020

  • L'any de la pandèmia - Resum de notícies de l'any 2020

    El 2020 és un any que sens dubte quedarà en el record de tothom. Tot el sistema de salut ha estat posat a prova. Ha estat l'any de la pandèmia de la Covid-19. Mascaretes, gel hidroalcohòlic, confinament i emergència sanitària són conceptes que s'han tornat habituals durant aquest any i que ens han canviat la vida. El més dur, les víctimes que ha deixat enrere i les seqüeles morals i físiques en les persones que l'han patit de manera greu.

  • Resum de notícies de l'any 2020 de Ràdio Nacional

    Acomiadem un any que ha deixat empremta en molts aspectes. A partir del 13 de març del 2020 tot canvia. La pandèmia de la Covid-19, el confinament i les conseqüències econòmiques i socials de l'aturada i dels rebrots marquen un 2020 que ens ha canviat la vida. Aquest és el resum de notícies de l'any elaborat per la redacció de Ràdio Nacional d'Andorra.

Facebook

Twitter