ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Resum de notícies de l'any

Comparteix:

Resum de notícies de l'any

Aquest 2018 t’hem explicat tota l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2018

  • 2018. Resum d'un any

    El 2018 ha estat un any intens marcat pel final de la darrera legislatura d’Antoni Martí, que ha condicionat el calendari polític i legislatiu. Els darrers mesos s’han tancat les principals reformes pendents, com la sanitària, la laboral i la de la funció pública, que han tingut la seva resposta al carrer. Sobretot per part dels funcionaris, que han convocat dos jornades de vaga. Al carrer també ha tornat amb força el debat sobre l’avortament i el coprincipat. Una qüestió que juntament amb  l’acord amb la UE estarà molt present als programes electorals. També ho estarà un problema que s’ha agreujat: l’increment del preu dels lloguers. Aquest 2018 també hem vist fer-se realitat projectes llargament reivindicats, com la remodelació de l’avinguda Meritxell i caure de nous, com The Cloud. I després de mesos d’incertesa, molts han respirat tranquils amb l’acord que ha salvat Grandvalira. Aquestes són algunes de les notícies més destacades d’aquest 2018. Un treball d'Ana Alamán, Xavier Fajardo i Jaume Sastre.

  • "365 dies", el resum de l'any de Ràdio Nacional

    Deixem un 2018 intens en molts aspectes. Acomiadem un any en què les decisions polítiques han tingut efectes reivindicatius en la societat andorrana, molts canvis que s'hauran d'assumir el pròxim any. S'acaba l'última legislatura d'Antoni Martí, el 2019 vindran més canvis, com el de Govern, que haurà d'assumir aspectes importants per al país, com l'acord d'associació amb la UE i donar resposta als neguits de la societat. Els repassem en aquest programa especial.

Facebook

Twitter

35.175.191.72