La sub-19 perd per un gol a cinc minuts del final en l'estrena al Preuropeu contra Israel

La selecció sub-19 de futbol s´ha quedat molt a prop de treure un punt en l´estrena al Preeuropeu. Un gol de penal a cinc minuts per al final del partit ha significat el 3 a 2 per a Israel aquesta tarda a l´estadi Comunal.
La pilota aturada ha condemnat la selecció al primer temps en tot just quatre minuts. L´1 a 0 arriba després d´una falta lateral que Khalalia envia a la xarxa lliure de marca. I el segon dels israelians és obra d´Asefa, que recull el rebuig d´un córner i ajusta al pal. El rival ha dominat, però no ha generat ocasions clares de gol en el primer temps.

Andorra ha tingut una bona reacció a la represa i ha aconseguit empatar també després de dues accions a pilota aturada. Minut 54, Pomares llança una falta des de la frontal, el porter israelià no bloca i Àlex Martínez, atent, defineix a boca de gol. A disset per al final falta al mateix lloc. Pomares torna a executar, la pilota toca a la tanca i enganya el porter Ohayon.

Israel ha quedat tocada i han arribat dues accions força clares per als de Jesús Julián Lucendo. En la primera el defensor rebutja amb el porter vençut. En la segona Ricard Fernández no encerta en la rematada.

I a quatre minuts per al final l'acció del penal, en una pilota que la defensa no rebutja. Xut potent i centrat de Mahamid que troba el gol tot i la mà de Pires.

El seleccionador sub-19, Jesús Julián Lucendo, creu que a l'equip li ha faltat sort, perquè ha tingut dos oportunitats per fer el 2-3 i el 2-4 i una de les pilotes les han tret "de sota els pals", ha lamentat.

Andorra torna a jugar aquest dijous. Serà contra Escòcia, que en l´altre partit del grup s´ha imposat a Liechtenstein per 1 a 0.

Informa: David Domingo Imatges: Jordi Seabra