- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Nova Zelanda s'imposa a França ajustadament en el segon partit de la gira dels All Blacks (23-28)

  Esports   14 de novembre, 2017 Nova Zelanda s'imposa a França ajustadament en el segon partit de la gira dels All Blacks (23-28)

Nova Zelanda s'ha imposat a França per un ajustat 23 a 28 en el segon partit que totes dues seleccions de rugbi juguen en pocs dies. Un duel que s'ha pogut seguir en directe per Andorra Televisió. Sobre aquestes línies algunes imatges de l'encontre.

El XV del gall ha plantat cara als All Blacks i ha arribat amb avantatge al descans d'un punt. Al segon temps, Nova Zelanda ha imposat la seva llei malgrat que ha patit al final amb un jugador menys. La gent del rugbi del país s'ha reunit per seguir amb passió un enfrontament d'alternatives i que no ha decebut els partidaris d'un i altre equip.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà