Segona derrota del VPC a l'Estadi Nacional

El VPC Andorra ha perdut avui el segon partit a l'Estadi Nacional d'aquesta temporada. Els andorrans han caigut davant el Toulouse Lalande Aucamville per 29 a 32. Tot i fer 4 assajos, els de Manuel Romo han perdut per errades puntuals.
El VPC ha recuperat un assaig inicial de l'equip francès amb una marca per la banda dreta de Márquez. Amb la transformació de Simón, feia pujar el 7 a 5 sobre la mitja hora de joc.

Poc després, els visitants s'han tornat a posar per davant. Nova marca que posava l'Aucamville per davant, 7 a 12.

En els últims 3 minuts de la primera meitat, encara el VPC ha tornat a posar-se per davant. Assaig de Gio Rekiaixvili per posar, amb el peu de Simón el 14 a 12.

Gairebé sobre el xiulet final, però, ha arribat la badada del partit. Cop de càstig fallat dels francesos, que no captura el VPC i sí el rival. D'una penalitat fallada, s'ha passat a un assaig i una transformació que feia pujar el 14 a 19 per arribar al descans.

A l'inici de la segona meitat, però, els andorrans, amb un cop de càstig i un assaig transformat, tornaven a agafar avantatge, 22-19.

No ha durat gaire, perquè l'Aucamville, amb un cop de càstig, tornava a forçar la igualada.

El VPC continuava buscant el triomf. De nou, per enèsima vegada, els andorrans es posaven per davant. Ara amb un assaig de Dickens. 29 a 22 i més de 20 minuts per davant.

Una estona que els francesos han aprofitat per sentenciar, amb un cop de càstig i un assaig transformat que han deixat el 29 a 32 final.

Aquesta és la segona derrota del VPC Andorra al seu estadi, i també la segona de manera consecutiva. Ara, l'aturada per Nadal servirà per descansar i mirar de tornar el 2016 per trencar aquesta mala ratxa.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra