- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Azahara Cascales, nova presidenta de la Batllia en substitució de Jaume Tor

  Noticies » Societat   12 de gener, 2018 Azahara Cascales, nova presidenta de la Batllia en substitució de Jaume Tor

La Batllia disposarà per primer cop d´una presidenta. El Consell Superior de la Justícia ha nomenat la batlle Azahara Cascales, com a nova presidenta de la Batllia, en substitució de Jaume Tor.

La nova presidenta prendrà possessió aquest dilluns després de superar a Cristina Bea. La consulta als batlles ha estat clau per acabar de decidir la balança. Reunir-se amb els batlles, gestionar les suplències i organitzar la Batllia seran les seves principals funcions. El fins ara president Jaume Tor serà nou magistrat a la sala civil del Tribunal Superior.

El jurament es durà a terme el dilluns a les 12 a Casa de la Vall. La baixa de Tor també deixarà una vacant de batlle, que podria ocupar-se amb la persona que va presentar-se al darrer edicte.

Informa: Joel Romero