- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El comú consultarà els veïns de Ciutat de Valls abans d'instal·lar la cinta transportadora

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Conxita Marsol assegura que el comú de la capital consultarà els veïns de Ciutat de Valls abans de tirar endavant el projecte d´instal·lar una cinta transportadora. Afegeix que la majoria dels veïns els han dit que els sembla positiu, tot i que hi ha alguna preocupació per l´aparcament.

La cònsol major d'Andorra la Vella ha assegurat que també algun comerciant del carrer Ciutat de Valls els ha mostrat la seva preocupació pel projecte de la cinta transportadora que hauria de funcionar el 2019. Concretament, per les places d'aparcament que es podrien perdre.

Conxita Marsol reconeix que "alguna plaça desapareixerà" perquè "miracles no es poden fer". Però creu que, en tot cas, seran poques i que la majoria dels veïns tenen una opinió positiva de la iniciativa. "La idea és fer-lo perquè és positiu" per a l'accessibilitat, ha dit. De tota manera volen consultar els veïns i els comerciants abans de fer realitat el projecte.

Marsol ha explicat també que hi ha moltes ciutats on funcionen instal·lacions similars i ho fan força bé.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà