- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gener, mes de janeiras

  Noticies » Cultura   10 de gener, 2018 Gener, mes de janeiras

Gener és un mes important en el calendari de la comunitat portuguesa. És el mes de les janeiras, els cants que arriben a totes les parròquies anunciant el naixement de Jesús.

El Grup de Folklore de la Casa de Portugal començarà les cantades dissabte a l'església d'Ordino i diumenge a Sant Esteve d'Andorra la Vella. En les setmanes successives seran a d'altres esglésies parroquials.

El grup de jovent visitarà institucions, llars particulars i comerços per complir la tradició i difondre la bona nova a través del cant i la música. L'última cantada es farà el 28 de gener a Santa Maria de la Seu d'Urgell amb presència de l'arquebisbe.

Informa: Rosa Alberch