- El cap de Govern s´ha trobat amb el president de Panamà i l´ha informat sobre la candidatura d´Andorra a acollir la cimera. Juan Carlos Varela ha explicat a través de les xarxes que ha demanat a Antoni Martí un acord per recuperar els diners de procedència panamenya confiscats a Andorra en el marc del cas Odebrecht, uns 13 milions de dòlars. - El codi de procediment civil entrarà a tràmit parlamentari el mes que ve per agilitar els processos civils que acostumen a estar lligats a aspectes econòmics, familiars o laborals i que actualment absorbeixen la meitat de la tasca que du a terme els jutjats. Aquest ha estat l´anunci que ha fet el ministre de Justícia durant la celebració de la festivitat del patró dels advocats, sant Raimon de Penyafort. - Andorra Telecom posarà en marxa aviat un nou sistema de prevenció contra hakcers adreçat a les empreses. Precisament la ciberseguretat serà un dels eixos centrals de la quarta edició del Fòrum Empresa que estarà dedicat a la transformació digital. Andorra Telecom posarà en marxa un nou sistema de seguretat anti hackers, de caràcter preventiu, adreçat a les empreses. - SDP reitera que el Govern ha de compartir els documents de treball en la negociació amb la UE. El seu president qüestiona implícitament que el paper d´observadors que volen tenir els liberals serveixi d´alguna cosa. Jaume Bartumeu també deixa clar que seguiran fent feina al marge del pacte d´estat. - La reforma de l´administració ha permès que un 55% dels tràmits es puguin fer electrònicament. Aquest canvis en l´administració es focalitzen a agilitar i simplificar la burocràcia. Malgrat això, des del ministeri de la Funció Pública consideren que cal fer més pedagogia: els ciutadans només fan la meitat dels tràmits en línia que potencialment podrien fer.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Concentració a la plaça del Poble per condemnar l'atemptat de Barcelona

  Noticies » Societat   17 d'agost, 2017 Concentració a la plaça del Poble per condemnar l'atemptat de Barcelona

Minut de silenci a la Plaça del Poble en suport a les víctimes de l´atemptat de Barcelona. Una trentena de persones s´han reunit aquest dijous a la nit per mostrar el seu condol i el rebuig als actes terroristes.

 

La convocatòria l´ha fet l´Assemblea Nacional Catalana d´Andorra, oberta a tothom i sense la voluntat de fer cap manifestació política, tal com ha explicat el seu portaveu, Nil Magrinyà.

L´atropellament massiu, que ha deixat tretze víctimes mortals i una cinquantena de ferits, ha provocat tot de mostres de rebuig des de primera hora de la tarda a través de les xarxes socials. El Govern ha convocat un minut de silenci dissabte a les set de la tarda a la plaça Lídia Armengol.

Informa: Laia Ferré Marot