- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Silenci, un repte musical per a la història

  Noticies » Cultura   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Més d'una vintena de músics del país es donen cita en aquests moments a l'Auditori Nacional, en el concert Silenci. Una combinació d'estils musicals que ha aplegat centenars de persones a Ordino.

La sorpresa serà un element recurrent del concert que ha combregat més d'una vintena de músics del país, amb diferents estils. L'actuació ha suposat tot un repte pels seus directors, Oriol Vilella i Toni Gibert, atès que sobre l'escenari hi haurà especialistes en música clàssica, rock, pop i fins i tot, electroacústica.

El concert suposa una ocasió històrica per veure músics de diferents estils tocant diferents peces del repertori andorrà. "Les ninetes d'Ordino", una sardana, els temes d'Eurovisió i alguna sorpresa més són els temes que es podran sentir aquest vespre.

Una oportunitat per als músics que hi han participat.Una experiència sonora que els organitzadors esperen que es torni a repetir.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot