- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 10 de juliol del 2017

 • El Llibre Blanc de la igualtat és un punt de partida, no d'arribada

  Hem entrevistat avui la secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll. Amb ella hem fet una repassada al camí que ha portat a l'el·laboració del Llibre Blanc de la Igualtat i a algunes de les prioritats que mostraven les seves conclusions.

 • Iridiscències

  El Luismi Pérez ha dedicat avui el seu Apunt de ciència a parlar de diferents fenòmens òptics que tenen a veure amb els núvols i la llum. Alguns d'ells, molt espectaculars visualment.

 • L'actualitat esportiva, amb el Joan López

  Tanquem el programa amb el Joan López, que ens ha fet un resum d'alguns dels temes més destacats de l'actualitat esportiva. Centrem l'atenció en l'Andorra Ultra Trail Vallnord, l'actuació de Marc Casal a la Copa del món d'Sky, i la polèmica sobre el possible fitxatge de Jaime Fernández amb el MoraBanc Andorra.

 • Entrevista a Gerard Claret

  Avui a l'"Obert per Vacances" edició tarda convidem al director del Festival Narciso Yepes, Gerard Claret. Amb ell donem tots els detalls de la 35ena edició que tindrà lloc del 6 al 22 d'octubre amb artistes de primer nivell.

Facebook

Twitter