Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 7 de setembre del 2017

 • Minideixalleries, bosses de plàstic, matèria orgànica...

  Hem entrevistat el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell. Amb ell hem comentat el balanç de l'utilització de les minideixalleries, les novetats que inclou el reglament sobre les bosses de plàstic i l'imminent recollida de matèria orgànica en grans productors.

 • L'edifici de l'atmosfera

  El Josep Tomàs, com cada dis, amplia la previsió del temps i ens ha portat avui el darrer Apunt de ciència d'aquest estiu. Ens ha parlat de l'atmosfera com si fos un edifici de diverses plantes.

 • Bienvenue à l'Hôtel Antic!

  Hem entrevistat a la directora de l'Hotel Antic, de la Cortinada, Rosa López Andrés. El seu establiment ha estat seleccionat per participar al programa de TF! "Bienvenue à l'Hôtel". L'enregistrament es farà durant el mes d'octubre i en el mateix, l'Hotel Antic, "competirà" amb altres tres establiments hotelers francessos, en unes puntuacions sobre benvinguda, neteja, àpats, serveis, activitats, etc.

 • "It", l'estrena del cinema de la setmana

  Amb l'Òscar Royo hem tancat el programa amb la repassada a la cartellera delñ cinema de la setmana. Una única estrena, a partirde demà, la pel·lícula "It".

 • Entrevista a Montse Grau,nova programació RNA

  Avui en la darrera edició de l'Obert per Vacances hem convidat a la cap de continguts d'RNA Montse Grau per tal de que ens faci cinc cèntims de la nova programació de la temporada regular que comença el pròxim dilluns dia 11 de setembre.

Facebook

Twitter