- La manca d´habitatge de lloguer no es pot resoldre per decret. Així ho afirma el ministre d´Afers Socials, que rebutja la proposta sindical de limitar a sis-cents euros el preu del lloguer. Xavier Espot assegura que són mesures per a les quals el Govern no té competències. - El grup Cirsa, un dels grups que vol construir el casino al clot d´Emprivat, ha encarregat al despatx de Norman Foster un projecte immobiliari en aquesta zona. La voluntat és que que inclogui habitatges de luxe, un hotel de cinc estrelles i un centre comercial amb marques Premium. - L´equip Menairons, de l´Escola Andorrana de batxillerat, s´ha proclamat campió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i representarà la Universitat d´Andorra a la fase final que es farà a l´abri a Elx. Competiran contra els altres finalistes de les universitats de la Xarxa Vives que tenen el català com a llengua pròpia. - L´església de Sant Pere Màrtir d´Escaldes Engordany ha acollit aquest dissabte la missa funerària en record a Samuel Prada León. Familiars i amics han volgut acomiadar-se del jove resident al Principat de 24 anys, que va perdre la vida a Síria en un combat contra d´Estat Islàmic. La missa s´ha celebrat sense el cos del difunt, que continua a Síria pendent que les milícies kurdes el puguin repatriar. - El FC Andorra ha guanyat aquest dissabte amb claredat al cuer de la lliga, el Valls, per 3 gols a 0. Tot i les nombroses baixes, els de Candi Viladrich han dominat gran part del partit. El resultat permet als andorrans situar-se amb 39 punts. Un pas més cap a la salvació i, fins i tot, mirar cotes més altes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 29 d'agost del 2017

  • Safe365, l'aplicació que mai no et pot faltar al teu dispositiu

    Hem conversat avui una estona amb el Guillem Viladomat, el màxim responsable executiu i fundador de Safe365, el nou nom comercial d'Alpify, l'aplicació que mai no et pot faltar al teu dispositiu mòbil. Un localitzador GPS que millora la seguretat de les persones i que, després d'uns anys des del seu llançament, ha evolucionat fent-se molt més complet i funcional.

  • La història de les previsions meteorològiques

    El Josep Tomàs, com cada dia a la tercera hora del programa, ens ha explicat que diuen els models de previsió del temps. Ha dedicat avui l'Apunt de ciència a la història de la meteorologia.

  • Entrevista a David de Toro

    Avui a l'Obert per Vacances tarda ens visita el David de Toro. Ell és una cara oculta en l'èxit del Bàsquet Club Andorra. El fisioterapeuta té moltes responsabilitats abans, durant i desprès dels entrenaments i dels partits. Ens explica la seva professió i també el perquè la va escollir.

Facebook

Twitter