- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 31 de juliol del 2017

 • Entrevista amb Manel Urindar

  El coordinador de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) a Andorra, ens explica què hem de fer i com ho hem de fer per poder tenir dret a vot en el referèndum de l'u d'octubre.

 • Apunts de Ciencia amb Lluís Miquel Pérez

  Lluís Miquel Pérez, dins els Apunts de ciència, ens explica les onades de calor. D'on venen?, ara en tenim més que abans? No us ho podeu perdre perquè anirem fins el Sahara, la mar Mediterrània i la península Ibèrica.

 • Actualitat esportiva i recull cap de setmana amb Cesc Sanjuan

  Repàs a l'actualitat esportiva i tots els resultats que s'han produït al llarg del cap de setmana amb Cesc Sanjuan. Curses de muntanya, bàsquet, judo, ciclisme...

 • L'ONCA i Mirabet es converteixen en parella musical

  Ramon Mirabet es converteix en un dels plats més exquisits que ens oferirà la Festa Major de Sant Julià de Lòria d’enguany. Porta el seu darrer material "Home is where the heart is" i els seus hits més coneguts, amb un format meravellós del que tindrà la culpa l’acompanyament de l’ONCA en el seu format de corda que s’afegirà a l’habitual banda d’en Mirabet. Parlem amb Gerard Claret, concertino director de l’ONCA i ens explica tot el què suposa aquest repte i com s’adaptaran a un públic tant diferent als seus directes habituals, joves i de festa major.

 • Komanem a Sant Julià de Lòria

  Fa uns mesos la banda andorrana Komanem presentava al mercat el seu àlbum de debut « El silenci és viu» i ara toca la posada en escena davant del nombrós públic de la nit jove de la Festa Major De Sant Julià de Lòria. A poques hores de pujar a l’escenari parlem amb la banda i descobrim tots els seus projectes

Facebook

Twitter