Andorra derrota Àustria i acaba tercera de grup a l'Europeu d'hoquei patins de la Corunya

La selecció d´hoquei patins ha derrotat Àustria per 6 a 0 i s´ha classificat per als quarts de final del Campionat d´Europa que es disputa a la Corunya, després d'acabar tercera al grup A. El rival divendres serà Espanya o Itàlia.

Andorra ha fet un molt bon partit davant la selecció austríaca, que ha tancat la fase sense puntuar.

Els de Climent Padrós han controlat el duel i al descans ja manaven per 2 a 0. Gerard Miquel, de penal, obria el marcador i després era Arnau Dilmé qui acabava un contraatac amb encert. El domini del joc era andorrà, però Àustria ha tingut alguna ocasió, com ara un penal fallat abans de la mitja part.

En la represa, Gerard Miquel anotava el segon gol de falta directa i el 4-0 era obra d'Adrià Antequera. Andorra tenia el control de la situació, però en volia més. Llorenç Miquel confirmava l´encert a pilota aturada amb el cinquè gol, després d'executar certerament una falta directa.

Amb Àustria a la recerca del gol de l´honor, Andorra ha tancat el marcador en culminar Nil Dilmé un contraatac ja en l´últim minut.

La selecció sumava així la segona victòria a l'Europeu, que li serveix per acabar tercera de grup i jugar els quarts de final contra una potència: Espanya o Itàlia.

Imatge cedida: WS Europe Rink Hockey