La selecció de futbol sala cau en el segon partit del Premundial contra Bielorússia (5-0)

La selecció de futbol sala ha perdut per 5 a 0 contra Biel

La selecció de futbol sala ha perdut per 5 a 0 contra Bielorússia, en el segon compromís del Premundial que se celebra a Minsk.

El combinat de Xavi de la Rosa ha encaixat els cinc gols a la primera part. L'amfitriona del torneig i gran favorita a la primera plaça havia deixat ja gairebé sentenciat el partit amb quatre dianes en els primers sis minuts i encara ha fet un cinquè gol al minut 14.

A la represa, els tricolors han mantingut la porteria a zero, però no han estat capaços de retallar diferències.

Andorra jugarà el darrer partit del Premundial dissabte contra Kosovo, que suma una victòria després de superar Noruega per 5 a 1 en l'altre duel de la segona jornada.

Informa: Joan López