Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Calamarsa, neu i David Bisbal, el més vist de la setmana

www.andorradifusio.ad

Dues notícies relacionades amb la meteorologia encapçalen les informacions més consultades d'aquesta setmana al web andorradifusio.ad. L'actuació de David Bisbal també ha provocat força visites i comentaris a les xarxes socials.

La forta tempesta elèctrica i de calamarsa de la matinada de diumenge és la notícia més vista dels darrers set dies. Es van registrar fins a 56 litres per m2 en alguns punts i els bombers van haver de fer sortides per inundacions i esllavissades. Com a conseqüència de la tempesta les plantacions de tabac es van veure malmeses i el Funicamp es va avariar.

El concert estrella de la festa major de la capital, el de David Bisbal, és la segona notícia més vista. Més de 4.600 persones es van aplegar a la vela del Cirque du Soleil per cantar amb l'artista les cançons del nou disc i alguns dels seus èxits més coneguts.

Tanca el podi de les informacions més consultades una altra notícia relacionada amb la meteorologia, en aquest cas amb la baixada de temperatures dels darrers dies. La imatge emblanquinada de diversos cims en ple mes d'agost ha provocat força comentaris a les xarxes socials.

Informa: Judit Pedrós

Comparteix: