Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Cues quilomètriques per entrar a Andorra

www.andorradifusio.ad

Des del matí d'aquest dimecres es registren cues quilomètriques per entrar al país. Han arribat als 15 km a l'N145 i N260 al migdia. A les retencions d'entrada s'hi han afegit 4 quilòmetres més a Sant Julià de Lòria. També hi ha hagut retencions a la C14 a Coll de Nargó, Organyà i Oliana, i molta lentitud i densitat abans d'arribar a Ponts.

Una altra de les carreteres afectades per les cues ha estat la C16 per accedir a la Cerdanya a través del túnel del Cadí. Allà s’hi han arribat a acumular prop de 10 quilòmetres de retencions entre Gironella i Cercs. 

Segons les previsions de Mobilitat, per aquest pont que a Espanya uneix el dia de la Constitució amb la Puríssima s'espera l'entrada de 157.000 vehicles. La xifra és un 10% més elevada que la de l'any passat i també un 8% superior a la de fa quatre anys, quan el calendari de festius va ser similar al d'enguany.

Per fer front a l'elevat volum de vehicles, s'ha establert un dispositiu especial en el qual hi participen els comuns, el COEX, la policia i el SUM. A més, s'està seguint de prop l'evolució de la previsió meteorològica, que preveu nevades per divendres i dissabte. 

Informa: Redacció
Imatge: Mobilitat

Comparteix: