De l'hort a la taula

Aquest migdia s'ha celebrat el dinar de cloenda de la tempora

Aquest migdia s'ha celebrat el dinar de cloenda de la temporada de conreus dels horts de Sucarana, a Escaldes-Engordany.Al dinar, en el qual han participat membres del comú escaldenc i de la Fundació Julià Reig, entitat organitzadora de l'activitat, ha estat elaborat amb els productes collits als horts.

Enguany, s'ha posat a disposició de la gent gran de la parròquia 19 parcel·les, una de les quals s'ha destinat a la unitat de conductes addictives de l'hospital. El comú ha garantit la continuïtat dels horts fins al final del mandat gràcies a l'acord amb la família Sucarana.

A Ordino, una desena de joves i padrins han gaudit també d'un àpat elaborat amb productes collits als horts. Els alumnes de l'aula oberta han participat en aquesta activitat intergeneracional, que permet que joves i grans participin en un projecte que va més enllà dels conreus.

Informa: Ana Alamán/Marc Guadilla    Imatge: Robert Querol

Comparteix:

Tècnics francesos visitaran Andorra abans de final de mes per determinar la viabilitat de l’heliport Cultura es planteja enviar un sol artista a la Biennal per les dimensions de la sala