Avui serà un bon dia

Comparteix:

Avui serà un bon dia

Cada matí entre les 8 i les 12h t'expliquem el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Anna Mata, Thierry Morat, Ricard Porcuna i Àlex Moldes. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
Avui serà un bon dia
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h
Direcció i presentació Gabriel Fernàndez. Redacció: Anna Mata. Producció: Àlex Moldes. Tècnics: Thierry Morat i Ricard Porcuna

ÚLTIM PROGRAMA

Avui serà un bon dia 21 de juny de 2024

 • L'editorial 21 juny 2024

  El dia 11 de setembre començava una aventura que arriba avui a la fi de la seva primera temporada. Ens encanta explicar-te el lloc on vius. Ens agrada pensar que compartim el camí, cadascú des del seu lloc. Si tens les mateixes ganes que tindrem nosaltres tot anirà bé, al setembre pensem tornar.

 • VIDEO: L'editorial 21 juny 2024

  El dia 11 de setembre començava una aventura que arriba avui a la fi de la seva primera temporada. Ens encanta explicar-te el lloc on vius. El lloc on vivim els que fem el programa. Menció a part mereix l'equip que fa 10 mesos em va donar la casa per treballar. Al setembre pensem tornar i si tens les mateixes ganes que tindrem nosaltres tot anirà bé.

 • VIDEO: Entrevista a les directores de RTVA, Imma Jiménez i Gemma Rial

  Imma Jiménez i Gemma Rial ens acompanyen en l'últim programa de la temporada. Les directores de RTVA han volgut compartir amb nosaltres una estona per fer balanç d'una temporada que acaba, i donar-nos tots els detalls de la nova que comença.

 • Entrevista a les directores de RTVA, Imma Jiménez i Gemma Rial

  Una temporada acaba i una altra comença. Les directores de RTVA, Imma Jiménez i Gemma Rial, ens acompanyen en l'últim programa per fer balanç de tot el que s'ha fet durant l'hivern. A més, aprofitem per conèixer els detalls de tot el que podrà trobar l'audiència durant l'estiu a les plataformes de la ràdio i televisió públiques.

 • Trucada d'actualitat amb Joan Sans, conseller de cultura del comú d'Encamp

  Aquest cap de setmana arriba la Festa del Poble d'Encamp 2024. En parlem en detall amb el conseller de cultura de la parròquia, Joan Sans, qui ens explica les diferents activitats que estan previstes fins dilluns. Destaca la combinació entre tradició i novetats.

 • Especial final de temporada - 2a hora

  En l'últim programa de la temporada aprofitem per parlar amb les directores de RTVA per fer balanç. A més, gaudim de l'actuació en directe de Veu Silent, el grup conformat per Roser Puigbò i David Sanz. Finalment, ens acompanya Marta Alberch qui en breu canvia de feina i coneixem el seu nou repte.

 • Especial final de temporada - 3a hora

  Els companys del Sobrellengua, Anna Torrandell i Llorenç Roviras, ens fan un repàs de cançons en català que tenen errades i n'escoltem alguns exemples. El cònsol major d'Andorra la Vella ens ve a fer una visita i, finalment, ens acompanya Ruth Casabella, cap d'àrea de museus, per donar una ullada a la programació que tenen preparada per l'estiu.

 • Especial final de temporada - 4a hora

  Aprofitem l'avinentesa per donar l'import aconseguit de la campanya solidària en favor de l'AAMA, ens acompanya la seva presidenta, Montse Valls. No podem acabar la temporada sense Josep Tomàs, Jordi Cama i Lamborgini Man, que arriben per acomiadar-se fins al setembre. A més, s'uneix en aquesta festa Porche Man i escoltem en directe a Chris Aguilar.

Facebook

Twitter