Avui serà un bon dia

Comparteix:

Avui serà un bon dia

Cada matí entre les 8 i les 12h t'expliquem el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Anna Mata, Thierry Morat, Ricard Porcuna i Àlex Moldes. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
Avui serà un bon dia
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h
Direcció i presentació Gabriel Fernàndez. Redacció: Anna Mata. Producció: Àlex Moldes. Tècnics: Thierry Morat i Ricard Porcuna

ÚLTIM PROGRAMA

Avui serà un bon dia 4 de març de 2024

 • L'editorial 04 març 2024

  Molt sovint, les coses complicades ens queden tan lluny als treballadors... Fa uns dies parlàvem del consell d'administració de la CASS, que va posar en mans de la Fiscalia el tema de les pensions. Si la vida ja és prou complicada, per què ens entestem a complicar-la més?

 • VIDEO: L'editorial 04 març 2024

  L'altre dia ironitzàvem que el consell d'administració de la CASS posés en mans de la fiscalia el tema de les pensions. Molt sovint, les coses complicades ens queden tan lluny als treballadors... I també podem passar llista als periodistes. Si la vida ja és prou complicada, per què volem complicar-la més?

 • VIDEO: Entrevista a Sergi González, cònsol major d'Andorra la Vella

  El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, ens acompanya per fer balanç dels primers mesos al capdavant de la corporació. Fem un repàs de les accions que han tirat endavant i les previsions i projectes que tenen en un futur pròxim.

 • Entrevista a Sergi González, cònsol major d'Andorra la Vella

  El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, ens acompanya per fer balanç dels primers mesos al capdavant de la corporació. Comenta en detall les accions que han tirat endavant, i els objectius que continuen perseguint des d'Enclar.

 • Trucada d'actualitat amb el director artístic del Clàssicand, Joan Anton Rechi

  Joan Anton Rechi és el director artístic del Clàssicand que s'ha iniciat aquest dissabte. Comentem amb ell l'inici de la segona edició del festival, que va comptar amb la presència de Joyce DiDonato. Ens explica com han viscut des de l'organització aquesta arrencada.

 • El Matòmetre d'Anna Mata

  Catalunya comença a distribuir productes menstruals de forma gratuïta. Una mesura que s'emmarca dins el Pla d'equitat menstrual i climateri 2023-2025, destinant 9,5 milions d'euros de pressupost. Israel canviarà la lletra d'"October Rain" per poder participar a Eurovisió. Coneixem com desactivar les trucades d'àudio i vídeo d'X.

 • La igualtat en les empreses andorranes, amb Mireia Gallart i Marc Baró

  Els assessors Mireia Gallart i Marc Baró, de l'empresa Crowe Andorra, ens acompanyen per parlar sobre les noves polítiques que marca la llei en matèria d'igualtat. La seva feina és donar eines perquè les empreses andorranes es posin al dia i que ho integrin com una oportunitat. En donem alguns exemples.

 • Inés Martí i Albert Pubill ens parlen de la gestió sostenible

  La responsable de RSE d'Andorra Telecom, Inés Martí, acompanyada d'Albert Pubill, responsable de sostenibilitat, ens parlen de la gestió sostenible amb els proveïdors que s'està seguint i la necessitat d'alinear-se amb les polítiques de l'empresa. Descobrim quines són les columnes vertebrals d'aquesta estratègia.

 • Núria Escoda ens explica com regenerar la pell amb àcid hialurònic

  La doctora Núria Escoda, de Clínica Omega Zeta, ens parla de l'àcid hialurònic i la regeneració de la pell. Descobrim els beneficis que ens pot aportar en el nostre dia a dia, tot i tenir en compte els diferents productes que podem trobar al mercat, que poden ajudar a recuperar l'estructura de la pell.

 • La tertúlia esportiva amb els companys d'esports

  El FC Andorra aconseguia aquest diumenge la primera victòria després de tres mesos davant el Valladolid. Per altra banda, el MoraBanc Andorra va perdre el partit davant un majestuós Reial Madrid. Aprofitem per fer una trucada al secretari general de l'ACA, Toti Sasplugas, per fer un breu homenatge a Bartumeu Riberaygua.

Facebook

Twitter