ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Avui serà un bon dia

Comparteix:

Avui serà un bon dia

Cada matí entre les 8 i les 12h t'expliquem el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Anna Mata, Thierry Morat, Ricard Porcuna i Àlex Moldes. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
Avui serà un bon dia
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h
Direcció i presentació Gabriel Fernàndez. Redacció: Anna Mata. Producció: Àlex Moldes. Tècnics: Thierry Morat i Ricard Porcuna

ÚLTIM PROGRAMA

Avui serà un bon dia 26 setembre 2023

 • VIDEO: Entrevista a l'esquiador Joan Verdú

  L'esquiador andorrà Joan Verdú ens acompanya per parlar de la seva carrera esportiva. Després d'aconseguir el 9è lloc als Jocs Olímpics d'hivern, coneixem els objectius per la temporada, amb el top 5 en ment, i les millores que haurà de tenir en compte de cara al futur. Destaca la importància de transmetre als joves la possibilitat de dedicar-se a l'esport que els agrada.

 • Entrevista a l'esquiador Joan Verdú

  Joan Verdú continua representant el país un any més, en una nova temporada on els objectius segueixen a l'alça. Després d'aconseguir el 9è lloc als Jocs, Verdú en vol més. Tot i això, descobrim com es troba ell, amb quins ànims encara la nova temporada i escoltem les respostes a les preguntes de l'audiència.

 • Trucada d'actualitat amb Vanessa Mendoza, presidenta d'Stop Violències

  Vanessa Mendoza, presidenta de l'associació stop Violències, ens explica la creació de l'OFA, el nou Observatori Feminista d'Andorra que té com a objectiu ser un espai independent per informar sobre els drets de les dones. Tot això s'ha tirat endavant després de rebre la confirmació de l'acreditació ECOSOC, que els dona un estatus consultatiu l'ONU en matèria de dones i nenes.

 • Entrevista a l'excap de Govern Jaume Bartumeu

  El representant de SDP al pacte d'estat per a les negociacions de l'acord d'associació, Jaume Bartumeu, ens destaca els punts més rellevants de les negociacions amb la Unió Europea. Coneixem el caire de les converses que van tenir amb els diferents grups, destacant la intenció d'entendre un text i la feina que cal per fer i explicar a la població.

 • Emocions positives i negatives, descobrim si existeixen amb Marc Corral

  Marc Corral, de l'equip de NIVI Psicologia, ens presenta els diferents tipus d'emocions i com les descrivim. Totes les emocions són útils, necessàries i imprescindibles, no hem de distingir-les entre positives o negatives, sinó que són agradables o desagradables. Descobrim quines són les emocions que entren en cada grup i com les hem de treballar.

 • En detall el nou programa "Rusquejant amb RNA", amb Patty Bafino

  "Rusquejant amb RNA" és el nou programa de Ràdio Nacional en col·laboració amb joves d'entre 12 i 17 anys que formen part del Rusc d'Andorra la Vella. Patty Bafino, cap del Servei de Joventut i Participació Ciutadana del comú ens explica els objectius d'aquesta nova proposta. Un producte que vol donar veu als joves i que siguin escoltats. S'emet l'últim diumenge de cada mes a les 22h.

 • Espai MoraBanc: Els actius digitals amb Sandra Estebe i Carlos Salinas

  Sandra Estebe, de Morabanc, i Carlos Salinas, responsable d'actius digitals de l'entitat, ens parlen de la situació actual dels actius digitals. Coneixem què són, d'on surt i quina és la direcció que estan prenent d'acord amb l'actualitat del món financer. A banda, ho relacionem amb la tecnologia de blocs i els bitcoins, que estan en auge cada dia més.

 • En sèrie i en broma, amb Anna Mata

  Fem un petit apunt sobre NCIS: Los Angeles, relacionant-la amb la mort de David McCallum. A més, ens acompanya Laia Moliné, militant de SDP i tercera secretària del Ministeri d'Afers Exteriors, ens parla d'una de les sèries que més li agrada, La chica de nieve, que es va estrenar el gener de 2023. També destaquem Entrevías El abogado del Lincoln.

Facebook

Twitter