Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El Museu de l'Automòbil es trasllada i es reinventa amb un nou concepte

www.andorradifusio.ad

Un museu de l'automòbil que expliqui la importància de diferents vehicles en la història del país i on podrien tenir-hi cabuda altres peces privades. El Museu de l´Automòbil busca idees per donar sentit a una exposició que ha quedat obsoleta i que es vol convertir en un revulsiu més a la parròquia.

En l´aparcament de l´Areny davant l´hotel Rosaleda i molt a prop del comú és on s´instal·larà el nou museu de l´automòbil que es troba al mig del poble des del 1988 i el discurs del qual ha quedat lluny de ser un centre d´interpretació de la història automobilística.

Per això per l´any vinent es vol convocar un concurs d´idees per l´edifici que acollirà el nou equipament. Amb el trasllat, a més, es pretén aprofitar la importància històrica d´alguns vehicles.

Actualment l´exposició consta de setanta-nou dels més de mil vehicles que estan en custòdia domiciliària. 

La idea és que el nou espai, que estarà cofinançat pel Govern i el comú, sigui un dinamitzador de la parròquia, de la mateixa manera que ho serà el Rosaleda, que aglutinarà els serveis del ministeri de Cultura, les obres del qual es preveu que estiguin enllestides en un any.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: