Ara i Aquí especial Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Portugal traurà Andorra de la llista de països de baixa tributació

www.andorradifusio.ad

Antoni Martí i Antonio Costa s'han reunit durant prop d'una hora a la residència oficial del primer ministre de Portugal. Una reunió que Martí ha qualificat de molt positiva. Martí ha convidat Costa a visitar oficialment, si pot ser durant el 2018, el Principat d'Andorra.

Martí i Costa han abordat diverses qüestions bilaterals. Tots dos han remarcat les oportunitats que el CDI obre per millorar les relacions econòmiques entre els dos països. Costa ha destacat els esforços d'Andorra per homologar-se internacionalment en matèria fiscal. Martí confia que aquest fet permetrà la sortida d'Andorra en la llista portuguesa de països de baixa tributació.

Costa ha destacat l'apropament d'Andorra a la Unió Europea i Martí li ha agraït el suport de Portugal en aquest àmbit. També ha agraït el suport de Portugal a l'organització de la Cimera Iberoamericana el 2020. D'altra banda, el primer ministre portuguès ha destacat l'acord que s'ha tancat pel reconeixement de la signatura digital i els avenços en matèria turística i cultural.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Marta Paixà
Foto: Govern d'Andorra

Comparteix: