Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els pares de l'escola andorrana demanen serveis mínims i informació anticipada durant la vaga

www.andorradifusio.ad

La convocatòria de vaga dels funcionaris pot afectar de manera important les escoles. El dia 19, a la tornada de les vacances de carnaval, el Sindicat d'Ensenyament decidirà les accions que durà a terme i quins dies seran la protesta.

Davant aquest escenari, l'Associació de pares de l'escola andorrana respecta el dret del personal docent a fer vaga a l'hora que demana que es consensuïn uns serveis mínims amb el Govern que permetin desenvolupar la protesta amb el mínim trastorn possible per a les famílies.

Per aquest motiu, l'Apaea espera que tant els convocants de la protesta com el Govern informin de manera adequada i amb l'anticipació necessària de l'alteració d'horaris o el trencament de les rutines.

Des de l'Apaea s'ha explicat que el servei de cuina en les escoles andorranes està garantit, així com el personal de menjador que depèn de l'associació i, per tant, en aquest sentit les famílies poden estar tranquil·les. Això si es produeix una obertura correcta dels col·legis en garantir-se els serveis mínims. En aquest sentit, asseguren que de moment no en tenen notícies. Assenyalen que la demanda de informació i antelació s'ha transmès al ministeri d'Educació, la direcció de l'Escola Andorrana i el Sindicat d'Ensenyament.

Informa: Ana Alamán

Comparteix: