Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els protagonistes de l'obra "Aniversari" parlen de la vocació i l'actitud de la professió d'actor

www.andorradifusio.ad

Després d´estrenar-se a Sant julià de Lòria aquest dijous "Aniversari" es representa a les Fontetes, a la Massana. Aquest dimecres alguns dels protagonistes de l´obra han parlat sobre la professió d´actor davant d´un públic d'aficionats.

Josep Sobrevals va treballar al "Cor de la ciutat"; Sílvia Forns, a "La riera", i Oriol Guillem va estar fent gira després de guanyar "Oh Happy Day". Projectes que els van donar una fama que sovint no es correspon del tot a la vida de l´actor.

Els actors d´"Aniversari" expliquen la importància que la vocació passi per sobre dels flaixos mediàtics. La feina i els valors que hi ha al darrere sorprenen els assistents. Un d'ells, Marc Cuen, explica que "no veia la part del darrera, com la experiència, els estudis i l'esforç que fan". Txell Dilmé destaca "la bona actitud" que han de tenir, mentre que Guerau Vergara posa en relleu "que no s'ha de perdre la il·lusió". Toni Zamora, que també s'hi vol dedicar, s'ha mostrat sorprès per com en alguns casos "els hi ha costat desfer-se del personatge".

De la interpretació aprenen que si l´actor no és capaç de plorar hi ha tècniques com el mentol i que no és el mateix l´escalf del públic que la càmera. Els assistents han après molt i es reafirmen en allò que ja sabien: que si vols ser actor has d'anar "a per totes".

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: