Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Àngel Plana vol convertir Andorra en centre de formació per a especialistes de cinema

www.andorradifusio.ad

Caigudes d´alçada, baralles o cremar-se. Són algunes de les feines de l'especialista de cinema, una formació que l´any vinent es podrà fer a Andorra gràcies al reconegut doblador Ángel Plana. La seva intenció és convertir Andorra en base per a especialistes i formacions especifiques aplicades a l'esquí, la conducció o la BTT i amb base d'entrenament al 360 Extrem.

Al maig del 2018 es vol començar la primera formació d´especialistes de cinema de la mà de dos especialistes, Gerard Miralles i Ángel Plana.

Esgrima, parcour i interpretació són altres de les formacions bàsiques d'aquest curs de 6 mesos. En un segon estadi de perfeccionament persecussions, caigudes o lluita s´aplicarien a l´ampli ventall d´activitats que ofereix el país. L'especialista Ángel Plana pensa ja en l'escola de conduccio sobre gel, el recorregut de BTT i l'escola de submarinisme. Un dels espais per a ells imprescindibles és el 360 Extrem. "És espectacular, no hi ha res igual a España", explica.

A tot això s'hi afegeix un element que no falta en les millors escenes d´acció, el foc. Gerard Miralles és especialsta en la matèria i podria completar les formacions perfeccionant-los en aquest aspecte.

La idea és que Andorra es converteixi en centre d´especialització també per a aquells alumnes que estudien a les filials de l´escola que hi ha a Barcelona i Madrid.

Un últim pas és l´homologació del curs de riscos laborals específic de la professió a través de la Universitat d´Andorra.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo /Escola d´Especialistes Ángel Plana.

Comparteix: