Els restaurants fan ple i els hotels superen el 85%

www.andorradifusio.ad

Els restaurants pengen el cartell de complet i els hotels superen el 85% d´ocupació per celebrar la revetlla de Cap d´Any. En moltes cuines i menjadors, la feina s'ultimava aquesta tarda.

En aquest menjador s'ha parat taula per a 180 comensals, que avui celebraran la revetlla en aquest hotel. Han preparat un set de música, un detall de record i, esclar, el cotilló, que s'obrirà a partir de la mitjanit després de menjar el raïm.

El sector està d'enhorabona, i és que l'ocupació aquesta nit supera el 85%. També els restauradors es freguen les mans perquè després de molt temps, aquest any han pogut apujar

preus.  I és que el portaveu de la Unió Hotelera, Oscar Julian afirma: "Hem de ser conscients que els preus que es treballaven l'any passat eren francament baixos perquè l'índex de preus anava baixant cada any". El preu dependrà del menú, el local i l'ambientació, ja que alguns ofereixen música en directe o discjòqueis en acabar l'àpat. Julian explica com hi ha establiments que ofereixen un menú de Cap d'Any a partir de seixanta euros, mentre que altres arriben fins als 240 o 250 euros. Pel que fa als hotels, els preus van des dels cent euros només amb sopar i revetlla (sense habitació) fins als 360

A  partir de l´1 de gener i fins a Reis es preveu una ocupació per sobre del 90%. Sembla que el 2014 pot ser un any de recuperació per al sector. Això sí, com sempre, el temps serà el que mana.

Informa: Rosa Alberch / Agències   Imatge: Meri Bellosta/Robert Querol/Agències

Comparteix:

Presses i compres d'última hora per al sopar de Cap d'Any La Seu s'emporta un pessic de la Grossa catalana