Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Estrenes: la justícia per la mort d'un fill en dues de les novetats de la cartellera

www.andorradifusio.ad

La pèrdua d'un fill de manera sobtada i la impotència davant el funcionament de l'autoritat policial. Aquesta setmana arriben a la cartellera el thriller 'El extranjero' en què un pare venjarà la mort de la seva filla a mans de l'IRA; i el drama 'Tres vallas en las afuera' en què una mare busca respostes per la mort i violació de la seva filla.

'Tres anuncios en las afueras'
Dir.: Martin McDonagh


Han passat alguns mesos des de la violació i assassinat de la seva filla i Mildred està decidida a emprendre una guerra contra la policia. Tres tanques als afores del poble amb missatges molt controvertits sobre el seu cap intenten fer reaccionar un cos que creu que està més preocupat per altres assumptes.

Frances McDormand és la protagonista de 'Tres anuncios en las afueras', un drama amb tocs àcids i sarcàstics en què la impotència es tradueix en veritat i odi.

'El extranjero'
Dir.: Martin Campbell


Quan el sistema no funciona és el moment de prendre's la justícia per compte propi. Quan perd la seva filla en un atemptat de l'IRA i fart d'esperar l'acció policial es venjarà amb l'ajuda d'un exfuncionari relacionat amb la banda terrorista.

Jackie Chan i Pierce Brosnan protagonitzen 'El extranjero', un thriller polític al més pur estil anys 90. Dos personatges durs que han de prendre decisions complicades i que les condueixen per les vies menys amables.

'La colla de la selva'
Dir.: David Alaux


En català i per a un públic infantil, aquesta setmana arriba 'La colla de la selva'. L'extrany pingüí tigre Maurice i els seus amics tenen una missió, desfer els plans del malvat coala Igor per poder mantenir l'ordre a la selva.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: