Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Liberals ja ha fet saber a SDP que possiblement quedaran fora d'un pacte a tres amb el PS

www.andorradifusio.ad

Tot i que no s'hagi fet oficial, difícilment els Liberals comptin amb SDP per pactar a les generals. I així se li ha fet saber ja a Jaume Bartumeu. La darrera paraula, la tindran els comitès parroquials. Portes enfora, però, el seu secretari general no tanca la porta als progressistes.

Liberals d'Andorra vol tancar hipotètics pactes preelectorals abans de l'estiu. Sobre el paper no hi ha res tancat, però segons ha pogut saber RTVA, ja s'ha fet saber oficiosament a Jaume Bartumeu que molt possiblement el pacte sigui tan sols amb el PS i es deixi fora SDP.

La darrera paraula, la tindran els comitès parroquials, que ja aquesta setmana es començaran a pronunciar sobre la política de pactes. Però oficialment Amadeu Rossell diu que les converses amb el PS i SDP estan en un estadi inicial i no tanca les portes als progressistes. "No crec que sigui un moment ni de vetos ni de res. Construïm missatge, busquem convergències i a partir d'aquí ja veurem si el pacte es produeix i és entenedor per a tothom", proposa el secretari general dels Liberals.

D'altra banda, el partit ha penjat a la pàgina web els comptes del 2015 i 2016, que no van poder ser fiscalitzats pel Tribunal de Comptes quan tocava perquè es van presentar fora de termini. Pel que fa als números del 2017, ja els han fet arribar al Tribunal. Tot plegat, han dit, per demostrar que no tenen res a amagar.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Marta Paixà

Comparteix: