Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Martí trasllada a Montobbio la preocupació del Govern pels talls a la N-145

www.andorradifusio.ad

El Govern ha traslladat la seva preocupació i inquietud a l´ambaixador d'Espanya davant el trasbals originat pels talls a l'N-145. En aquest sentit, Martí ha demanat a Montobbio que els informin de l'evolució dels fets.

El cap de Govern s'ha adreçat aquest dimarts a l´ambaixador espanyol per traslladar-li la seva preocupació i inquietud davant els talls provocats durant tot el dia a la carretera N-145. Tot i això, el ministre portaveu, Jordi Cinca, també ha recalcat que cal veure els fets amb respecte i prudència davant la vaga temporal. "Hem d'intentar conciliar aquest dret de vaga amb el fet que incomodi i perjudiqui el menys possible l'interès de la resta de ciutadans. Mentre això sigui una qüestió puntual, com ha estat avui, ens ho hem de mirar amb prudència i respecte", insistia.

Jordi Cinca també ha manifestat que en el cas que la situació s'allargués caldria insistir en la necessitat de trobar una solució, per no alterar el trànsit i les comunicacions entre tots dos estats. El ministre portaveu ha descartat que es tracti d'accions destinades únicament a entorpir les relacions entre Andorra i Espanya, ja que afecten a més d'un punt fronterer. "Andorra ha tingut mostres i les continuarà tenint d'aquest respecte. Més enllà d'això no crec que se li hagi d'exigir el que no se li exigeix a ningú més", demana.

En aquest sentit, Martí també ha demanat a Montobbio que s'informi de l'evolució i les previsions de la vaga que en principi només s'havia d'allargar aquest dimecres.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: