Més menjar fresc i menys congelat pel sopar de Cap d'Any

www.andorradifusio.ad

Avui acaba l'any i la majoria de persones sopen en companyia per celebrar l'entrada del 2015. Ja sigui en família o amb els amics, el sopar de Cap d'Any és una de les cites més importants de les festes nadalenques, i qui més qui menys, fa un menú especial. Això sí, molts esperen fins a l'últim moment per comprar tots els ingredients.

Sembla que la tendència canvia. Si en els últims anys la crisi havia fet que moltes famílies es decidissin a comprar els productes congelats per ser més barats que el menjar fresc, enguany sembla que de mica en mica es torna a aquesta opció. Les botigues noten, en general, un lleuger augment de les compres respecte d'anys anteriors. Hi ha una cosa que no canvia.  Deixar les compres per l'últim moment, ja sigui per una excusa o una altra. 

Entre els productes estrella, això sí, es mantenen el peix i el marisc per sopar, raïm per celebrar l'entrada d'any i també els cotillons de festa.

 

Informa: Judit Pedrós   Imatge: Robert Querol

Comparteix:

El president de la UH, Àlex Armengol, afirma que el sector és lluny de superar la crisi Encamp aprova la proposició de llei de modificació de les tranferències de Govern