Menús gastronòmics per acomiadar l'any

www.andorradifusio.ad

N´hi ha que s´obliden dels fogons, les corredisses de les compres per fer el sopar d´aquesta nit i ho canvien tot per una bona oferta gastronòmica de restaurant. L'atracció principal és el plat a taula, un sopar per entrar al 2015 amb una altra manera de veure les coses.

Els que volen fugir de les festes multitudinàries trien restaurants familiars on l´oferta gastronòmica és motiu de reunió. Aquí, aquesta nit se servirà el millor del mar: eriçó de gamba, una ostra amb gaspatxet de remolatxa, brou de crustacis de l´Atlàntic i llamàntol sobre patata confitada amb suquet de l´empordà. I la carn? Filet de vedella d´Andorra a la brasa amb salsa de tòfona. L´elaboració no es fa fins a l´últim moment. Es busquen plats lleugers, tot i que en alguns casos és inevitable, com el foie. Amb les postres i la beguda fa un total de 150 euros per un menú en què tot està pensat perquè el client gaudeixi tranquil·lament de set plats abans de les campanades. La manera? Diu la dita que "el que es fa per Cap d´Any, es fa tot l´any", així que ja tenim un bon motiu per acomiadar el 2014 amb un bon propòsit.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

Les reserves d'euros andorrans superen les 2.500 a través del web euros.ad El 80% de la població dóna la benvinguda a l'any nou amb algun ritual