Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més talls a la N-145 afectarien l'economia andorrana, adverteix la CEA

www.andorradifusio.ad

Preocupació al sector empresarial pel bloqueig a la carretera nacional 145 que uneix la Seu d'Urgell i Andorra. La repetició dels talls, diu la CEA, afectaria l'economia. Els transportistes han criticat la concentració d'ahir, que va provocar la saturació dels centres de logística.

La Confederació Empresarial espera que no es repeteixin els talls a l'N-145. La patronal respecta el dret de vaga i les reivindicacions d'una part de la població catalana, però alerta que noves aturades poden perjudicar l'economia. "Desitgem, evidentment, que Catalunya vagi molt bé, que Espanya vagi molt bé. I que el que estan patint moltes empreses de Catalunya i, indirectament, d'Andorra, quan se'ns talla una carretera, que passi les menors vegades possibles", deia el president, Xavier Altimir.

El bloqueig de la carretera que uneix la Seu d'Urgell i Andorra ha estat criticada pels transportistes. Els centres de logística no s´han omplert fins aquest matí i creuen que necessitaran dos o tres dies per recuperar la normalitat.

A primera hora d'aquest matí s'ha aixecat definitivament el bloqueig a la carretera N-145. Una cinquantena de persones han passat la matinada d'aquest dijous al ras per impedir el trànsit de vehicles.

Informa: Marc Guadilla
Imatges: Anna Ginestà / Cristina Jubete

Comparteix: