Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Mònica López, nova directora del Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

El Palau de Gel comptarà, a partir d´aquest dilluns, amb un nou responsable de les instal·lacions. Mònica López, que va ser presidenta de la Federació Andorrana d´Esports de Gel, passarà a ocupar el càrrec, donant relleu a Francesc Oriol. L´objectiu és donar continuïtat a la recuperació econòmica i consolidar el Palau de Gel com un espai més d´oci del país.

Mònica López serà, a partir de la setmana vinent, la nova directora del Palau de Gel, després de gairebé sis anys de continuïtat de Francesc Oriol en el càrrec. Així ho ha explicat el cònsol menor de Canillo i president del consell d´administració de les instal·lacions, David Palmitjavila.

El canvi, arriba després que el Palau de Gel hagi aconseguit, en els darrers anys, capgirar la situació de pèrdues econòmiques, millorant el seu autofinançament, que ha superat aquest 2017 el 80%.

L´objectiu de la nova direcció és el de consolidar el creixement econòmic, potenciar les activitats de la pista de gel i consolidar les instal·lacions com un espai més dins l´oferta d´oci i activitats del país.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Enric Fernández

Comparteix: