Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Pal-Arinsal comença la reparació dels ginys danyats pel sabotatge

www.andorradifusio.ad

Tècnics de l'estació de Pal-Arinsal s'han desplaçat aquest divendres a França per anar a buscar el material que permeti la reparació, la setmana vinent, del cable malmès al teleesquí de la Serra II, un cop reparat aquest dijous un altre dels ginys danyats en l'acció de sabotatge denunciada a principi de setmana. L'estació assegura que la reparació dels danys va per bon camí i es podrà obrir en la data prevista. La investigació policial, considerada d'alta importància, continua.

Pal-Arinsal ha iniciat els treballs de reparació dels cables tallats en el sabotatge que l'estació va patir a principi de setmana. L'equip tècnic ha reparat el cable del teleesquí 6, una operació que segons, han explicat des de Vallnord, s'ha fet amb agilitat i de manera satisfactòria.

El proper giny en el qual s'intervendrà la setmana vinent serà el telecadira de La Serra 2. Aquest divendres, cinc tècnics de l'estació han anat a França, on s'ha aconseguit el cable que permetrà reparar-lo gràcies a Grand Tourmalet Barèges-La Mongie. Les tasques es desenvoluparan la setmana vinent.

Pel que fa al teleesquí del Cubil, els responsables de manteniment estan analitzant la informació de què es disposa per adquirir el material. Des del camp de neu s'assegura que s'està treballant a bon ritme i es mostren segurs que es podrà obrir en la data prevista.

Mentrestant, la investigació policial continua. Pal-Arinsal ja ha lliurat a la policia tota la informació possible. El cos d'ordre ha destinat a aquest cas més efectius dels habituals, ja que el consideren d'alta importància. Fonts policials han assenyalat que ara s'està analitzant la informació obtinguda. Han explicat que s'està seguint el procediment alhora que es valora si cal reforçar la vigilància en aquesta o d'altres estacions d'esquí, ja sigui ampliant les patrulles o la freqüència i amplitud de les rondes, una decisió que dependrà del resultat de les investigacions

Informa Ana Alamán
Imatges cedides: Vallnord

Comparteix: